Inschrijvingen NCC 2020 van start!

1 januari 2020

Samen brengen we mensen in beweging naar een betere kwaliteit van leven

Bent u zorg-, sport- of welzijnsprofessionals? En enthousiast om actief bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met COPD? Dan is de Nationale COPD Challenge wellicht iets voor u!

Wat is de Nationale COPD Challenge?
De Nationale COPD Challenge (NCC) is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF) dat samen met het Longfonds, de werkgroep Move2Improve en met ondersteuning van AstraZeneca de kwaliteit van leven van mensen met COPD verbetert. In 16 tot 20 weken wandelen zorg-, sport- en welzijnsprofessionals één keer per week samen met de deelnemers. Lees hier meer over de NCC.

Integraal samenwerken in de wijk  
Aankomend jaar organiseren we voor de derde keer de COPD Challenge. In 2019 is er op 16 locaties door Nederland gewandeld middels de NCC. Daarmee hebben we het afgelopen jaar ruim 200 deelnemers met COPD in beweging gebracht! Het succes van de NCC is te danken aan de lokale organisatie in de wijk, waar zorg-, sport- en welzijnsprofessionals samenwerken om mensen in beweging te brengen. De NCC stimuleert professionals om de handen ineen te slaan met verschillende disciplines en integraal samen te werken in de wijk. De BvdGF faciliteert u daarin. Hier vindt u een overzicht van het programma en de kosten.

Meld u nu aan
De inschrijvingen voor de organisatoren zijn geopend! Aanmelden kan hier

Eerst nog wat meer info?
Wilt u eerst meer info voordat u aan de slag gaat? Neem dan deel aan ons volgend webinar. Dit webinar volg je via deze link live op 12 februari 2020 om 13:00u. Op interactieve wijze vertellen we meer  over Nationale COPD Challenge. Deze informatiebijeenkomst is ook interessant voor degene die al bekend is met de NCC, omdat de laatste ontwikkelingen worden gepresenteerd en verder wordt ingegaan op plannen van 2020. Lukt het je niet om deel te nemen aan dit webinar of heb je het webinar gemist? Laat het ons weten via copd@bvdgf.org.

Contact 
Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via copd@bvdgf.org.

Samen brengen we beweging in de wijk!