Alles wat u moet weten over de NCC 2020!

11 februari 2020

Neem deel aan ons webinar van 12 februari om 13:00u

Bent u zorg-, sport- of welzijnsprofessionals? En enthousiast om actief bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met COPD? Dan is de Nationale COPD Challenge wellicht iets voor u! In ons aankomend webinar vertellen u meer over de effectieve beweeginterventie.

Wat is de Nationale COPD Challenge? 
De Nationale COPD Challenge (NCC) is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF) dat samen met het Longfonds, de werkgroep Move2Improve en met ondersteuning van AstraZeneca de kwaliteit van leven van mensen met COPD verbetert. In 16 tot 20 weken wandelen zorg-, sport- en welzijnsprofessionals één keer per week samen met de deelnemers. Lees hier meer over de NCC.

Wat houdt het komend webinar in?
Tijdens onze eerste informatiebijeenkomst stellen we onszelf graag aan u voor, leggen we uit wat de NCC inhoudt, wat de laatste ontwikkelingen zijn rondom deze interventie, gaan we in op uw motivatie en doel en gaan we direct aan de slag. De bijeenkomst volgt u live op 12 februari om 13:00u via het webinar-programma Zoom en duurt een uur.

Hoe neem ik deel?
U neemt deel aan het webinar van 12 februari 2020 om 13:00u door u aan te melden via ons mailadres. Laat u mail, functie en locatie achter via copd@bvdgf.org.

Heeft u zich al aangemeld als lokale organisator van de NCC via onze website? Dan ontvangt u automatisch de link van het webinar in de mail!

Ik kan het webinar niet live volgen
Geen probleem! We nemen het webinar op, zodat u het webinar rustig op een ander moment kunt bekijken. Wilt u deze opname graag ontvangen? Laat het dan ook uw gegevens achter via copd@bvdgf.org

Hoe bereid ik me voor op de eerste informatiebijeenkomst?
Zorg dat u 5 minuten voordat de bijeenkomst live gaat, klaar zit achter de laptop. Zorg voor goede internetverbinding en zet je microfoon en camera uit.

Direct aanmelden
Bent u al helemaal klaar voor de uitdaging en wilt u nu aan de slag? Meld u dan  aan voor de Nationale COPD Challenge van 2020 via deze link.

Vragen
Hopelijk hebben we u hiermee voldoende geïnformeerd en zien we u 12 februari virtueel verschijnen tijdens het webinar. Heb je vragen over de bijeenkomst, problemen met Zoom of een andere vraag? Mail ons via copd@bvdgf.org.

COPD 3