Corona Q&A 17 maart

15 maart 2020

Neem online deel aan de Q&A van 17 maart om 16:00u

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor de Nationale COPD Challenge (NCC) en de Nationale Diabetes Challenge (NDC). Lees hier meer over deze gevolgen. Op 17 maart staat om 16:00u een online live bijeenkomst gepland voor alle (geïnteresseerde) lokale organisatoren van de NCC en NDC die vragen hebben over de gevolgen van het coronavirus op de challenge. U bent van harte uitgenodigd virtueel deel te nemen.

Wat?
Online informatiebijeenkomst, waarin we vanuit de Bas van de Goor Foundation een corona-update geven en de nieuwe challenge planning toelichten. Daarnaast is er alle ruimte voor u om vragen te stellen. 

Wanneer?
Op 17 maart tussen 16:00u en 17:00u gaan we via Zoom live. U kunt live aanhaken en direct al u vragen stellen, of het webinar op een later moment rustig terug kijken.

Hoe neem ik deel?
Dit webinar is bedoeld voor zorg-, sport- en welzijnsprofessionals die lokaal een COPD Challenge of Diabetes Challenge organiseren, of van plan zijn dit te doen. Het webinar volgt u via deze link live op 17 maart om 16:00u. 

Tip! Zet de link van het webinar vast in je favorieten en zorg dat u op 17 maart 10 minuten voor aanvang ingelogd klaar zit achter de laptop in een rustige ruimte met goede WiFi.

Wanneer u zich als lokale organisator heeft aangemeld of al eerder heeft deelgenomen aan één van onze webinars ontvangt automatisch van ons een uitnodiging voor het aankomend webinar. Heeft u zich (nog) niet aangemeld als organisator, maar wilt u wel op de hoogte gehouden worden van de komende webinars? Meld u dan hier aan voor de NCC-nieuwsbrief.

Het moment van het webinar komt mij niet uit
Bent u druk tijdens het webinar? Heeft u het webinar gemist? Of wilt u het webinar nog eens later terug kijken? Geen probleem! Wanneer u zich heeft aangemeld als organisator of heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief, ontvangt u na het webinar van ons de opname van het webinar.