Jouw Wandeluitdaging

19 mei 2020

Ga je buiten wandelen? Volg en houd dan rekening met de laatste richtlijnen van het RIVM.

Jouw Wandeluitdaging is het online wandelprogramma dat jou uitdaagt en helpt zelfstandig te wandelen. Tot en meld eind augustus meld je je hiervoor gratis aan. Bij aanmelding ontvang je elke maand een schema met wandeltrainingen een een dosis wandelinspiratie en -tips van ons. En dat voor een halfjaar lang! 

Wandelen op je eigen niveau

Of je nu begint met wandelen, of op wilt bouwen naar een grotere afstand: we helpen je graag! Meld je gratis aan en maak zelf de keuze voor een wandelschema dat past bij jouw niveau. We bieden twee programma's:

1. Jouw Wandeluitdaging • Niveau opbouwen tot 3 km
Is geschikt voor wandelaars die in staat zijn ongeveer 10 minuten te kunnen wandelen zonder dat dit met hinderlijke kortademigheid gepaard gaat. 

2. Jouw Wandeluitdaging • Niveau opbouwen tot 5 km 
Is geschikt voor wandelaars die in staat zijn om tenminste 2,5 km te kunnen wandelen zonder dat dit met hinderlijke kortademigheid gepaard gaat. Merk je dat je langzamer loopt dan andere mensen van je leeftijd dan past het programma 'opbouwen tot 3 km' wellicht beter bij jou.
 

Ik ga van start!

1. Meld je aan!

2.  Na het aanmelden ontvang je een welkomstmail van Bas van de Goor met uitleg over de wandelschema's.

3. Vervolgens ontvang je elke maand een mail met een nieuw wandelschema voor de daaropvolgende maand. Ook geven we je nieuwe wandelopdrachten en -tips mee!

4. Om mee te kunnen doen geef je bij de inschrijving akkoord voor:
- de Algemene Voorwaarden
- het Privacy Statement

Heb je nog vragen over deze wandeluitdaging? Laat het ons weten via copdchallenge@longfonds.nl.