Jouw Wandeluitdaging---
Let op! Ga je buiten wandelen? Volg en houd dan rekening met de laatste richtlijnen van het RIVM!

---

De Nationale COPD Challenge wordt jaar anders ingevuld. Het is ons doel jou in beweging te brengen en houden. Daarom bieden wij je vanaf 1 juni gratis een alternatief wandelprogramma aan: 'Jouw Wandeluitdaging'.

'Jouw Wandeluitdaging' is het online wandelprogramma dat jou uitdaagt en helpt wekelijks, zelfstandig te wandelen op een niveau dat bij jou past. Via de mail ontvang je elke maand een schema met wandeltrainingen een een dosis wandelinspiratie en -tips van ons. En dat voor een halfjaar lang! 

Wandelen op je eigen niveau

Of je nu begint met wandelen, jouw huidige wandelniveau wilt behouden, of op wilt bouwen naar een grotere afstand: we helpen je graag! Meld je gratis aan en maak zelf de keuze voor een wandelschema dat past bij jouw niveau. 

Als je bijvoorbeeld 10 minuten op eigen tempo kunt wandelen is een van de beide programma's wellicht iets voor jou. Twijfel je over je mogelijkheden, neem dan contact op met je longfysiotherapeut of huisarts.

Jouw Wandeluitdaging • Niveau opbouwen tot 3 km
Is geschikt voor wandelaars die in staat zijn ongeveer 10 minuten te kunnen wandelen zonder dat dit met hinderlijke kortademigheid gepaard gaat. 

Jouw Wandeluitdaging • Niveau opbouwen tot 5 km 
Is geschikt voor wandelaars die in staat zijn om tenminste 2,5 km te kunnen wandelen zonder dat dit met hinderlijke kortademigheid gepaard gaat. Merk je dat je langzamer loopt dan andere mensen van je leeftijd dan past het programma 'opbouwen tot 3 km' wellicht beter bij jou.
 

Ik ga van start!

1. Vul hier je gegevens in en laat weten op welk niveau jij wilt wandelen.

2.  Na het aanmelden ontvang je een welkomstmail van Bas van de Goor met uitleg over de wandelschema's.

3. Vanaf 1 juni 2020 ontvang je elke maand een mail met een nieuw wandelschema voor de daaropvolgende maand. Ook geven we je nieuwe wandelopdrachten en -tips mee!

4. Om mee te kunnen doen geef je bij de inschrijving akkoord voor:
- de Algemene Voorwaarden
- het Privacy Statement

Heb je nog vragen over deze wandeluitdaging? Laat het ons weten via copdchallenge@longfonds.nl